9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.

16 January 2021

9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

Wat is refurbished eigenlijk?

Om antwoord te geven op de vraag wat is refurbished zal eerst het woord uitgelegd moeten worden. Refurbished is een Engelse benaming voor de woorden; gereviseerd, opgepoetst of opgeschoond.
Maar wat betekent refurbished precies? Refurbishment houdt in dat het gebruikte product wordt gereviseerd, ook wel klaar gemaakt wordt voor een tweede leven. Refurbishment wordt nog weleens verward met tweedehands, maar dat is zeker niet het geval. Gereviseerde producten worden grondig gecontroleerd en waar nodig worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Dit zorgt ervoor dat refurbished apparatuur even goed is als nieuwe apparatuur.

Waarom is RL Networks een groot voorstander van refurbished?

Nu er antwoord gegeven is op de vraag wat is refurbished, zal er uitleg gegeven worden waarom RL Networks netwerkapparatuur reviseert en verkoopt.
Allereerst is RL Networks tegen kapitaal vernietiging, om die reden zijn wij een circulaire economie. Een circulaire economie is een economisch systeem waarbij alles draait om het hergebruiken van grondstoffen en het minimaliseren van waarde vernietiging. Een belangrijk aspect binnen een circulaire economie is meervoudige waardecreatie. Door producten een tweede leven te geven en het hanteren van een circulaire economie zorgt RL Networks ervoor dat wij ook op ecologisch gebied ons steentje bijdragen!

Wat is refurbished? Refurbished netwerkapparatuur kopen?

Wat zijn de voordelen van refurbished?

  • Kostenbesparing: Het aanschaffen van refurbished apparatuur kan wel tot 95% schelen met hetzelfde artikel nieuw.
  • Duurzaam: Een refurbished toestel een zogezegd tweede leven krijgt. Wij bij RL Networks hergebruiken de oude materialen en reviseren het apparaat waar nodig. Op deze manier gaan er geen onnodige grondstoffen verloren, waardoor het aanschaffen van refurbished netwerkapparatuur een duurzame keuze is.
  • Kwalitatief zeer goed: Wij van RL Networks hebben voor iedere productgroep een apart proces ontwikkelt, om zo de kwaliteit van ieder product te kunnen garanderen.
  • Garantie: Wij bieden een garantie aan van 90 dagen.
  • Zekerheid: Ons gecertificeerd personeel voert vele testen uit voordat onze producten de verkoop in gaan. Mede dankzij deze testen biedt refurbished apparatuur meer zekerheid dan tweedehands netwerkapparatuur.

Zelf geïnteresseerd geworden in refurbished artikelen?

Bekijk dan nu ons aanbod refurbished netwerkapparatuur.

Top