9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.

16 January 2021

9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

Switches kopen

Opzoek naar de beste netwerkapparatuur voor uw organisatie?

Switches kopen doe je bij RL Networks.
Bij RL Networks vindt u de beste switches van top merken zoals: Brocade, Huawei en Juniper. Wij weten hoe belangrijk het is om een goed functionerend netwerk te hebben voor uw organisatie. Doordat wij samenwerken met een select groepje topmerken, kunnen wij een zo voordelig mogelijke prijs hanteren. Indien gewenst regelen wij ook de installatie en implementatie.

Switches kopen bij RL Networks een verstandige keuze!

Wij bieden verschillende types switches aan van verschillende topmerken zoals onder andere Cisco en Juniper. Dit doen wij zodat wij de netwerkapparatuur kunnen aanbieden die bij u en uw organisatie past. RL Networks biedt de nieuwste modellen aan, maar anderzijds ook modellen van voorgaande jaren of refurbished modellen.

Advies nodig of switch aanschaffen?

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de geschikte switch voor uw organisatie of bij het aanvragen van een offerte? Neem dan gerust contact op met één van onze professionals via de mail of bel naar 015-3621420

Refurbished switches

Bespaar gemakkelijk op uw IT-kosten en kies voor een refurbished switch. 

Door onze nauwe samenwerking met enkel de beste merken kunnen wij een voordelige prijs hanteren. Maar het kan natuurlijk altijd nog voordeliger, kies niet voor het nieuwste model, maar kies voor onze refurbished switches. Onze switches worden bij binnenkomst grondig gecontroleerd, getest en indien nodig gereviseerd. Alle data wordt van de routers verwijderd middels het gebruik van de meest geavanceerde software. Op deze manier is het verschil tussen nieuw en refurbished nauwelijks te onderscheiden. Plus het feit dat u met een refurbished switch al snel 75% op uw IT kosten kan besparen.

Bekijk hier ons andere aanbod netwerkapparatuur

Top