9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.

16 January 2021

9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

Routers kopen voor uw organisatie

De beste routers kopen voor u en uw organisatie

Routers kopen voor zakelijk gebruik doe je bij RL Networks.
Wij van RL Networks weten dat het hebben van een goed netwerk van belang is voor uw organisatie. Daarom werken wij samen met een select groepje topmerken om uw gehele organisatie te kunnen voorzien van een functionerend netwerk. Mede dankzij onze goede samenwerking met deze merken kunnen wij een zo voordelig mogelijke prijs hanteren. Buiten het leveren van de routers, regelen wij indien gewenst gelijk de installatie en implementatie van uw netwerkapparatuur.

Vindt de router die past bij uw organisatie

Wij bieden veel verschillende soorten routers van verschillende topmerken aan zoals Cisco, Juniper en andere grote namen. Door ons ruime aanbod van merken en soorten kunnen wij precies leveren wat geschikt is voor uw organisatie. RL Networks biedt niet alleen de nieuwste modellen aan, maar ook modellen van voorgaande jaren en refurbished modellen. Door het aanschaffen van een refurbished model bespaart u eenvoudig en snel op uw IT-kosten.

Advies nodig of router aanschaffen?

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de geschikte router voor uw organisatie of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een offerte?Neem dan contact op met één van onze professionals via de mail of bel naar 015-3621420

Refurbished routers

Bespaar gemakkelijk op uw IT-kosten en kies voor een refurbished router. 

Door onze nauwe samenwerking met enkel de beste merken kunnen wij een voordelige prijs hanteren. Maar het kan altijd nog voordeliger, kies niet voor het nieuwste model, maar kies voor onze refurbished routers. Onze routers worden bij binnenkomst grondig gecontroleerd, getest en indien nodig gereviseerd. Alle data wordt van de routers verwijderd middels het gebruik van de meest geavanceerde software. Op deze manier is het verschil tussen nieuw en refurbished nauwelijks zichtbaar. Hierdoor bespaart u gemakkelijk tot wel 75% op uw IT-kosten.

Bekijk hier ons andere aanbod netwerkapparatuur

Top