9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.

16 January 2021

9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

Optics - optical networking

Optics – optical networking – voor ieder type organisatie

Wij bij RL Networks weten hoe belangrijk het is dat het hele bedrijf goed verbonden is met elkaar en een goed netwerk heeft! Door ons ruime aanbod optics kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf een goed netwerk heeft. Wij bieden enkel apparatuur aan van een select groepje topmerken. Mede dankzij deze goede samenwerking kunnen wij een zo voordelig mogelijke prijs hanteren. Indien gewenst regelen wij ook gelijk de installatie en de implementatie van uw netwerkapparatuur.

Voor zowel de MKB’s als voor grote bedrijven

Door ons ruime aanbod optics van verschillende topmerken kunnen wij precies leveren wat geschikt is voor uw type organisatie. RL Networks biedt niet alleen de nieuwste modellen aan, maar ook modellen van voorgaande jaren en refurbished modellen.

Advies nodig of hulp bij aanschaffen?

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de geschikte optics voor uw organsatie of heeft u hulp nodig bij het opvragen van een offerte?Neem dan contact op met één van onze professionals via de mail of bel naar 015-3621420

Refurbished apparatuur

Door onze nauwe samenwerking met enkel de beste merken op het gebied van netwerkapparatuur kunnen wij een voordelige prijs hanteren. Maar het kan altijd nog voordeliger, kies daarom niet voor het nieuwste model, maar kies voor onze refurbished optical networking. Onze apparatuur wordt bij binnenkomst grondig gecontroleerd, getest en indien nodig gereviseerd. Alle data wordt van de apparaten verwijderd middels het gebruik van de meest geavanceerde software. Op deze manier is het verschil tussen nieuw en refurbished nauwelijks zichtbaar. Hierdoor bespaart u gemakkelijk tot wel 75% op uw IT-kosten.

Bekijk hier ons andere aanbod netwerkapparatuur

Top