9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.

16 January 2021

9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

Wij bieden uw organisatie de beste hardware en netwerkapparatuur

Wanneer u denkt aan netwerkapparatuur kopen, denkt u aan RL Networks.

Al 18 jaar is RL Networks actief binnen de IT-branche. Deze ervaring zorgt ervoor dat onze professionals u en uw bedrijf het beste en meest betrouwbare advies kunnen geven op het gebied van IT- hardware en netwerkapparatuur. Door onze kennis, kwaliteit, service en scherpe prijzen weten wij ons te onderscheiden van de standaard industrie.

Verder adviseren wij u niet altijd voor het allernieuwste model te gaan, maar kies voor refurbished apparatuur! Door het kiezen voor een refurbished model kan er veel bespaart worden op uw IT-kosten. Vele klanten gingen u al voor bij het aanschaffen van gereviseerde apparatuur.
Al onze producten zijn wereldwijd leverbaar!

Wat hebben wij u te bieden?

Hardware en netwerkapparatuur kopen voor uw organisatie was nog nooit zo gemakkelijk. Door ons ruime assortiment kunnen wij uw bedrijf voorzien van alle hardware en netwerkapparatuur die u nodig heeft. Verder werken wij samen met enkel de beste merken op het gebied van netwerkapparatuur. Door onze nauwe samenwerking hebben wij niet alleen een top assortiment, maar kunnen wij ook gunstige prijzen hanteren. De volgende productcategorieën hebben wij in ons assortiment.

  • Identity & Policy Control
  • Network Management
  • Network OS
  • Optics (Optical Networking)
  • Routers
  • SDN
  • Security
  • Switches

Neem contact met ons op voor de juiste producten of om een offerte op te stellen.

Bespaar tot wel 95% op uw IT-kosten bij het aanschaffen van refurbished netwerkapparatuur.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advies over de beste keuze!

Wij geven u graag advies bij het kiezen van uw bedrijfsapparatuur. Onze experts staan voor u klaar per telefoon  015-3621420 of per mail info@rlnetworks.com

Onze partners

RL Networks biedt enkel de beste merken aan, zodat u zeker bent van de beste apparatuur. Met merken als Cisco, EMC2, HP, Oracle, IBM, Dell en Juniper kunnen wij al uw IT-behoeftes voorzien. Ook al deze merken zijn refurbished te verkrijgen.

Verkoop uw hardware aan ons

Uw gebruikte hardware is nog geld waard. RL Networks is geïnteresseerd in het opkopen van uw  afgeschreven hardware en apparatuur. U stuurt uw hardware en/of netwerkapparatuur op of wij komen het halen. Vervolgens verwijderen wij al uw bedrijfsgevoelige data met de meest geavanceerde software. Vraag snel een waardebepaling op

Opkopen hardware

Voordelen van refurbished

RL Networks controleert al haar apparatuur grondig en heeft voor iedere productgroep een speciaal proces ontwikkelt, om zo de kwaliteit van het product te garanderen. Buiten het besparen van kosten, draag je door het kiezen van refurbished netwerkapparatuur ook ecologisch je steentje bij.

Meer informatie 

Top