9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.

16 January 2021

9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

Uw pc’s, servers, of laptops verkopen / laten opkopen

Bent u een bedrijf en wilt u uw oude laptops of servers verkopen of uw computers inleveren? Dan bent u bij RL Networks aan het juiste adres. Vul de gratis waardebepaling in en ontvang de maximale restwaarde waar u recht op heeft. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een offerte met daarin de waarde van uw pc of laptop. 

Uw laptop belandt niet bij het grofvuil!

RL Networks is tegen kapitaal vernietiging en gelooft daarom in het gebruik van een circulaire economie. Om die reden kopen wij graag uw computers op, zodat wij die vervolgens kunnen opschonen en klaar kunnen maken voor een tweede leven. Zo gaan er geen onnodige grondstoffen verloren en belandt uw appartuur niet bij het grofvuil.

Uw PC’s, servers of laptosp verkopen aan RL Networks is een verstandige keuze, wij bieden u gegarandeerd de beste en meest eerlijke prijs. Door te kijken naar het merk, het model, de leeftijd en de staat waarin uw apparatuur zich bevindt, wordt de waarde voor u computer bepaald. Indien gewenst verzorgen wij het gehele logistieke proces. Van het de-installeren tot het verwijderen van bedrijfsgevoelige data. Het enige wat u hoeft te doen, is het formulier hiernaast in te vullen.

Waarom kiezen voor RL Networks?

  • U ontvangt  de restwaarde waar u recht op heeft
  • Binnen 2 werkdagen ontvangt u een offerte
  • Indien gewenst verzorgen wij het gehele logistieke proces
  • Dataverwijdering met de meest geavanceerde software
  • Wij de-installeren uw apparatuur
  • Professioneel advies en ondersteuning

Vul de gratis waardebepaling in

Gebruikte laptops, pc’s en servers hebben een restwaarde. Door gebruikt te maken van de opkoopservice van RL Networks, ontvangt u de restwaarde waar u recht op heeft. Deze restwaarde kan weer geïnvesteerd worden in het aanschaffen van nieuwe hardware en apparatuur of natuurlijk andere (bedrijfs)zaken.
Wij doen een aantrekkelijk bod op uw laptops, pc’s en servers. Om de gratis waardebepaling in te vullen moet u onderstaand formulier invullen.
Download hier het bestand en vul die zo compleet mogelijk in. Upload die vervolgens in het formulier hieronder en u krijgt binnen twee werkdagen een offerte toegestuurd.

Voeg hier uw ingevulde bestand toe

Hoe gaan wij te werk?

Download het bestand met de gratis waardebepaling en upload die in bovenstaand formulier.

Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een offerte met de maximale restwaardes voor uw apparatuur.

Voor bedrijven: samen met u maken wij een afspraak wanneer de apparatuur kan worden opgehaald. Indien gewenst deïnstalleren wij uw apparatuur.

Uw data wordt onmiddellijk verwijdert van uw oude computers of laptops, middels het gebruik van de meest geavanceerde software. Tot slot ontvangt u een bewijs van verwijdering.

Blancco

De datavernietiging wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van het gecertificeerde software van Blancco. Blancco is een beveiligingsbedrijf voor data en dataverwijdering. De software die RL Networks gebruikt voor dataverwijdering is de dezelfde die ook gebruikt wordt door de NAVO en AIVD.

Hardware verkopen aan RL Networks

Uw laptop verkopen? Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het goede doel.

Om te voorkomen dat uw oude computer op de schroothoop belandt, koopt RL Networks graag uw gebruikte apparatuur op, Zo ontdoen wij u veilig, snel en verantwoord van uw gebruikte apparatuur. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat we het milieu niet extra belasten.
Indien gewenst schenken wij het bedrag van uw pc, computer of laptop aan een door u gekozen goed doel.

Bekijk ook!

Onze producten

Buiten hardware opkopen, verkopen wij ook hardware. Vind hier meer informatie over onze producten.

Meer informatie 

Ons aabod

Bekijk ons ruime aanbod nieuwe en refurbished apparatuur. Vraag gemakkelijk en snel uw offerte aan en betaal nooit te veel.

Meer informatie

Onze diensten

Wat uw vraag of probleem ook is, wij kunnen u helpen! Van dataverwijdering tot IT-recycling wij bieden het allemaal.

Meer informatie 

Top