9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.

16 January 2021

9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

IT-diensten die bij uw organisatie passen.

RL Networks is al meer dan 18 jaar de expert op het gebied van hardware en netwerkapparatuur. De omgeving verandert en zo ook uw behoeftes! Wij zouden onszelf niet de expert op het gebied van hardware en netwerkapparatuur kunnen noemen als wij niet alle diensten rondom netwerkapparatuur zouden aanbieden. Om die reden hebben wij een aantal IT-diensten gecreëerd die meegaan in uw behoeftes.

IT is een complex proces en wij van RL Networks maken het voor u een zo eenvoudig mogelijk proces.  Al onze diensten stemmen wij volledig af op uw wensen en behoeftes. Wij zorgen ervoor dat u zich maar op één ding hoeft te richten en dat is uw eigen bedrijfsvoering. De rest dat doen wij.

Dataverwijdering

RL Networks biedt u de mogelijkheid al de data van uw gebruikte en/of kapotte hardware en netwerkapparatuur te verwijderen. De data wordt verwijderd met de meest geavanceerde software van Blancco. Hierdoor zal uw bedrijfsinformatie niet meer te herleiden zijn.

meer informatie 

IT-Recycling service

Het afvoeren van gebruikte IT-goederen moet voldoen aan verschillende milieuwetgevingen zoals o.a de WEEE en AEFA. RL Networks voldoet aan deze wetgevingen. Laat ons uw IT-recycling regelen waardoor ook uw organisatie voldoet aan deze eisen.

meer informatie

De-installatie werkplekken

Wij helpen u graag bij het de-installeren van uw werkplekken. Wij regelen het ontruimen van de werkplekken, taxeren ook gelijk de restwaarde, leveren de eindrapportage en de financiële afhandeling.

meer informatie

In welke IT-diensten bent u geïnteresseerd?

Wilt u een goed beeld krijgen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij bellen u zo snel mogelijk terug. Liever via de mail? Dat kan, mail dan naar info@rlnetworks.com

DataverwijderingIt-RecyclingDe-installatie werkplekken

Heeft u nog tips?

Staat uw gewenste it-dienst er niet bij? Help ons dan.

Wij van RL Networks willen er voor u zijn! Neem daarom contact met ons op en deel uw IT-behoeftes met ons. En wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Alvast bedankt!

Top