9:00 – 17:30

maandag tot vrijdag

Weteringweg 20,

Pijnacker, 2641 KM

015-3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.
21 October 2017

9:00 – 17:30

maandag tot vrijdag

Weteringweg 20,

Pijnacker, 2641 KM

015-3621420

Informatie over RL Networks

Wie zijn wij van RL Networks en waar staan wij voor?
Als sinds 1999 zijn wij dé expert op het gebied van nieuwe en refurbished hardware en netwerkapparatuur.
Bij RL Networks draait alles om het hergebruiken van grondstoffen en het minimaliseren van waardevernietiging. Dagelijks zijn wij bezig met het reviseren van gebruikte hardware en netwerkapparatuur om de producten klaar te maken voor een tweede leven.

Wij positioneren ons niet als ‘merkenhuis’, maar bieden een select groepje premium merken aan. Deze merken voorzien u en uw organisatie in alle IT-gerelateerde behoeftes. Door onze ervaring en een vaste groep van professionals, weten wij wat uw wensen en behoeftes zijn omtrent IT-gerelateerde zaken.

Deze kernbegrippen staan centraal bij ons.

De beste prijs

RL Networks helpt u graag bij het besparen van uw IT-kosten. Door gebruik te maken van  refurbished apparatuur bespaart u al snel 95%

Kwaliteit

Elk product dat bij ons binnenkomt wordt getest door gecertificeerd personeel. RL Networks heeft voor elke productgroep een apart proces ontwikkelt, om zo de kwaliteit van ieder product te kunnen garanderen.

Goede service

Wij willen er voor u en uw organisatie zijn! Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren bij al uw IT-gerelateerde vraagstukken. Mede daarom hebben wij verschillende diensten ontwikkelt en leveren alleen de beste merken.

Geen waardeverspilling

Door het reviseren van apparatuur gaan er geen onnodige grondstoffen verloren, waardoor er ook geen onnodige waardevernietiging plaatsvindt.

Eerlijkheid

Of het nou gaat om het opkopen van uw oude en gebruikte hardware of het vernietigen van uw bedrijfsdata, RL Networks doet alles op een eerlijke en betrouwbare manier.

Top