9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.

16 January 2021

9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

Informatie over RL Networks

RL Networks: dé hardware en netwerkapparatuur expert

Als sinds 1998 zijn wij dé expert op het gebied van nieuwe en refurbished hardware en netwerkapparatuur. Al ruim 19 jaar leveren wij IT-diensten over de gehele wereld. Wij zijn er voor u en andere bedrijven uit allerlei verschillende sectoren. De IT-wereld is een dynamische branche. Ontwikkelingen van morgen kunnen de hele branche op z’n kop zetten en dat maakt ons werk zo leuk. Binnen deze hectische branche willen wij uw rots in de branding zijn. Of u nou opzoek bent naar een leverancier, een inkoper of een bedrijf dat uw apparatuur veilig recyclet bij RL Networks bent u aan het juiste adres.

Wilt u af van hardware dat u niet meer gebruikt? Ook dan is RL Networks uw geschikte partner. Wij zijn geïnteresseerd in het opkopen van uw hardware en netwerkapparatuur. Bij ons draait alles om hergebruiken en het minimaliseren van waardevernietiging. Dagelijks zijn wij bezig met het reviseren van hardware, om zo apparatuur weer een tweede leven te geven. Natuurlijk heeft u ook baad bij het inleveren van uw gebruikte hardware. Wij geven u de maximale restwaarde waar u recht op heeft, deze kunt u dan weer gebruiken om te investeren in uw organisatie. Kortom een win-win-situatie.

Voor het aanschaffen van apparatuur bent u bij RL Networks aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen nieuwe modellen aan, maar ook refurbished modellen. Deze modellen zijn niet tot nauwelijks te onderscheiden van hetzelfde model nieuw. Deze modellen zijn goedkoper dan hetzelfde model nieuw, alleen qua gebruik en uitstraling zijn ze niet tot nauwelijks te onderscheiden van het nieuwe model.
Dankzij onze goede banden met leveranciers kunnen wij een zo voordelig mogelijke prijs hanteren. Wij positioneren ons niet als merkenhuis, maar werken enkel samen met een select groepje premium merken. Deze merken kunnen u voorzien in al uw IT-behoeftes. Door onze lange ervaring en een vaste groep van professionals, weten wij wat uw wensen en behoeftes zijn omtrent IT-gerelateerde zaken.

Waarom RL Networks?

19 jaar lang kennis van wat er speelt binnen de IT-branche

Opkoop service waarbij u de restwaarde ontvangt die u verdient

Geen waardevernietiging dankzij ons erkende reviseerprogramma

Apparatuur van top merken

Snelle levering door het hebben van een eigen magazijn

Keuze uit zowel nieuwe als refurbished modellen

Veilige dataverwijdering door gebruik te maken van gecertificeerde software van Blancco

Dit kunnen wij u bieden

Opkoop service

Uw oude hardware heeft nog een restwaarde. Vul de gratis waardebepaling in en ontvang de restwaarde waar u recht op heeft.

Meer informatie

Ons aanbod apparatuur

Bekijk gemakkelijk en snel ons aanbod netwerkapparatuur van enkel top merken. Vraag simpel een offerte aan en u krijgt binnen één werkdag antwoord.

Bekijk het aanbod

IT-recycle service

Wij regelen de afvoer en de recycling van uw apparatuur. Door gebruik te maken van onze service voldoet u aan de gestelde wetgevingen omtrent IT-recycling.

Meer informatie 

Dataverwijdering

Wij verwijderen uw data op een veilige manier volledig van uw harddisk/flashdisk. Aan het einde ontvangt u een bevestiging van veilige verwijdering.

Meer informatie 

Onze top merken

In contact komen met één van onze professionals?

Dat kan! Vul het formulier hiernaast in en wij geven binnen één werkdag antwoord.

Dringende vraag? Indien u een dringende vraag heeft, kunt u natuurlijk ook met een van onze professionals bellen. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 op 015-3621420.

Top