9:00 – 17:30

maandag tot vrijdag

Weteringweg 20,

Pijnacker, 2641 KM

015-3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.
21 October 2017

9:00 – 17:30

maandag tot vrijdag

Weteringweg 20,

Pijnacker, 2641 KM

015-3621420

Hardware opkopen / inkopen

RL Networks is tegen kapitaal vernietiging en maakt gebruik van een circulaire economie. Doordat wij gebruikte of overbodige hardware opkopen en die vervolgens opschonen en klaar maken voor gebruik, zorgen wij ervoor dat uw apparaat weer een tweede leven krijgt. Zo gaan er geen onnodige grondstoffen verloren en beland uw hardware niet op de schroothoop.

Vandaar dat wij geïnteresseerd zijn in het opkopen van uw IT- Hardware en/of netwerkapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd de beste en meest eerlijke prijs. Door te kijken naar het merk, het model, de leeftijd en de staat waarin het product zich bevindt, wordt de waarde voor u bepaald. Indien gewenst verzorgen wij het gehele proces. Van het de-installeren tot het verwijderen van bedrijfsgevoelige data.

Waarom kiezen voor RL Networks?

  • Allereerst ontvang de maximale restwaarde waar u recht op heeft
  • Binnen 2 werkdagen ontvangt u een offerte
  • Indien gewenst verzorgen wij het gehele logistieke proces
  • Dataverwijdering met de meest geavanceerde software
  • Wij de-installeren uw apparatuur
  • Professioneel advies en ondersteuning

De wereld om ons heen verandert!

De IT-wereld om ons heen verandert snel. De ene na de andere technische ontwikkeling vindt plaats. Dit kan ervoor zorgen dat uw hardware en netwerkapparatuur al snel niet meer aan uw eisen voldoen. Wij bieden u de uitkomst om zo efficiënt mogelijk met de kosten van uw nieuwe apparatuur om te gaan. Door uw hardware te laten opkopen door RL Networks ontvangt u restwaarde en die restwaarde kunt u weer gebruiken om te investeren in nieuwe apparatuur.

Doe de gratis waardebepaling

Uw oude, gebruikte of pre-owned hardware / netwerkapparatuur hebben vaak nog een restwaarde. Door onze opkoopservice ontvangt u de restwaarde waar u recht op heeft. Deze restwaarde kunt u gebruiken om te investeren in nieuwe apparatuur of andere bedrijfszaken. Wij doen u een aantrekkelijk bod op uw laptops, computers, routers, servers, networking, optics, storage apparatuur en meer. Download hier het bestand en vul die zo compleet mogelijk in. Upload het bestand vervolgens in het onderstaand formulier en u krijgt binnen twee werkdagen reactie van ons. Hardware opkopen door RL Networks was nog nooit zo gemakkelijk!

Voeg hier uw ingevulde bestand toe

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst download het bestand met de gratis waardebepaling en upload die in bovenstaand formulier.

Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een offerte met de maximale restwaardes voor uw apparatuur.

Samen maken wij een afspraak wanneer de apparatuur kan worden opgehaald. Indien gewenst deïnstalleren wij uw apparatuur.

Uw data wordt onmiddellijk verwijdert van uw oude bedrijfsapparatuur, middels het gebruik van de meest geavanceerde software. Tot slot ontvangt u een bewijs van verwijdering.

Blancco

De datavernietiging wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van het gecertificeerde software van Blancco. Blancco is een beveiligingsbedrijf voor data en dataverwijdering. De software die RL Networks gebruikt voor dataverwijdering is de dezelfde die ook gebruikt wordt door de NAVO en AIVD.

RL Networks it-diensten waaronder dataverwijdering en hardware recycling service

Hardware opkopen: niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het goede doel.

Om te voorkomen dat uw hardware op de schroothoop belandt, koopt RL Networks graag uw gebruikte apparatuur op, Zo ontdoen wij u veilig, snel en verantwoord van uw gebruikte hardware en netwerkapparatuur. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat we het milieu niet extra belasten.
Indien gewenst schenken wij het bedrag van uw apparatuur aan een door u gekozen goed doel.

Bekijk ook

Onze producten

Buiten hardware opkopen, verkopen wij ook hardware. Vind hier meer informatie over onze producten.

Meer informatie 

Ons aabod

Bekijk ons ruime aanbod nieuwe en refurbished apparatuur. Vraag gemakkelijk en snel uw offerte aan en betaal nooit te veel.

Meer informatie

Onze diensten

Wat uw vraag of probleem ook is, wij kunnen u helpen! Van dataverwijdering tot IT-recycling wij bieden het allemaal.

Meer informatie 

Top