9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

RL Networks de expert op gebied van hardware en netwerkapparatuur.

16 January 2021

9:00 – 17:30

Monday till Friday

Radonstraat 300,

2718 TB Zoetermeer

+31 15 3621420

Dataverwijdering van uw apparatuur.

Wanneer uw organisatie gebruikte netwerkapparatuur vervangt of uw apparatuur onverhoopt kapot gaat, blijft er vaak gevoelige bedrijfsinformatie op uw apparatuur achter. Wij van RL Networks kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsinformatie niet zomaar op straat komt te liggen. Dataverwijdering door RL Networks is de juiste oplossing daarvoor.
Wij bieden u de mogelijkheid om de data van al uw datadragers op een veilige manier te verwijderen. Voor het vernietigen van de data maken wij enkel gebruik van de meest geavanceerde software. De data wordt volledig van uw harddisk/flashdisk verwijderd, indien gewenst zorgen wij voor het gehele logistieke proces. Dat betekent dat wij uw oude of gebruikte hardware en netwerkapparatuur ophalen en vervolgens veilig de dataverwijdering uitvoeren.

Veiligheid staat voorop!

Dankzij het gebruik van de geavanceerde software van Blancco, wordt de veiligheid die u wenst bij het verwijderen van uw data gegarandeerd. Blancco wordt aanbevolen door vele internationale bestuursorganen. Waaronder de NBV (Nederlands Bureau voor Veiligheidsdienst), zij raden het gebruik van Blancco software aan en melden dat het gebruik van deze software de veiligheid bevordert. Kortom uw data laten verwijderen door RL Networks is een veilige keuze.
Verder sturen wij uw organisatie altijd een bevestiging dat uw data veilig verwijderd is. Deze bevestiging is altijd auditorproof. Zodat u en uw bedrijf zeker zijn dat de oude data niet meer te herleiden is.

Uw data veilig van uw datadragers laten ontdoen?

Neem dan contact met ons op. Dat kan door ons te mailen of bel naar 015-3621420

Blancco Software
De datavernietiging wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van een gecertificeerde software van Blancco. Blancco is een beveiligingsbedrijf voor data en voor dataverwijdering. De software die RL Networks gebruikt om data van uw apparatuur te verwijderen wordt ook gebruikt door de NAVO en de AIVD.

RL Networks it-diensten waaronder dataverwijdering en hardware recycling service

Taxeren en opkopen

Naast het veilig ontdoen van uw bedrijfsdata is RL Networks ook geïnteresseerd in het gelijk opkopen van uw apparatuur. Voor meer informatie over het opkopen van uw oude en gebruikte netwerkapparatuur klik hier.

Top