Onze diensten

Verkopen IT-hardware
RL Networks is dé expert op het gebied van het leveren van nieuwe en refurbished Cisco, EMC2 , HP, Sun Oracle, IBM, Dell en Juniper hardware. Door onze kennis en ervaring begrijpen wij uw wensen en behoeften in verschillende situaties, en kunnen wij u het juiste advies geven.

Opkopen IT-hardware
RL Networks is erg geïnteresseerd om uw netwerkapparatuur, laptops, computers en/of andere IT- hardware te kopen. Een aantal factoren die een rol spelen in de prijsbepaling van uw gebruikte hardware zijn het merk, het model, de leeftijd en de staat waarin het product verkeert. Aan de hand van deze factoren wordt de waarde van de hardware bepaald. Vervolgens kunt u er voor kiezen uw gebruikte apparatuur te verkopen voor het besproken bedrag, indien gewenst kunt u kiezen om de opbrengst aan een door uzelf gekozen goed doel te schenken! Wij garanderen ook een vlotte financiële afhandeling!

IT- recycling Service
RL Networks IT- recycling Service houdt in dat wij de afvoer en recycling van uw IT- hardware verzorgen. Het recyclen en het afvoeren van gebruikte IT- hardware moet voldoen aan de milieu wetgeving betreffende het afvoeren van gebruikte IT- hardware namelijk de: WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipement)/ AEEA (Besluit en regeling beheer elektrische en elektronische apparatuur). Door de RL Networks IT- recycling Service in te schakelen voldoet u aan de gestelde wetgeving en voorkomt u dat uw gebruikte IT- hardware op de schroothoop beland en een belasting voor het milieu wordt!

Procedure van de RL Networks IT-Recycling Service

  1. U neemt contact op met RL Networks
  2. Er wordt geïnventariseerd wat wij voor uw kunnen betekenen
  3. U stuurt een inventarislijst van uw gebruikte hardware
  4. Aan de hand van afspraken wordt er een offerte opgesteld
  5. Wij verzorgen het gehele logistieke traject v.w.b. de afvoer van uw hardware
  6. De producten worden onderzocht, en de juiste behandel methode wordt vastgelegd
  7. Producten die hergebruikt kunnen worden, worden refurbished en de data wordt verwijderd met professionele software (blancco)
  8. Defecte hardware wordt gestript en gesorteerd voor de uiteindelijk recycling
  9. U ontvangt een eindrapportage van al uw afgevoerde hardware

Datavernietiging
Wij bieden u de mogelijkheid aan om data van al uw datadragers te verwijderen. Deze datavernietiging wordt mogelijk gemaakt door gecertificeerde Blancco software die wordt aanbevolen en gebruikt door o.a. de NAVO en AIVD. De data wordt volledig van de harddisk verwijderd, en het is zelfs met de meest geavanceerde software niet meer te herleiden.

Taxaties IT-hardware
RL Networks heeft jarenlang ervaring op het gebied van netwerkapparatuur, laptops, computers en alle andere IT- hardware. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij het taxeren van uw apparatuur. Verder kunnen wij u van dienst zijn bij het ontruimen van werkplekken, hiervan de restwaarde bepalen, de eindrapportage en de financiële afhandeling verzorgen!

Scholen en onderwijsinstellingen
RL Networks is al jaren een aanspreekpunt van verschillende universiteiten en onderwijsinstellingen. Wij kunnen u een totaalpakket van ICT- hardware leveren. Onze kracht is dat wij gebruikte en nieuwe pc’s en laptops kunnen leveren van zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook voor gebruikte TFT schermen, printers, servers en alle netwerkapparatuur kunt u bij ons terecht. De producten voldoen aan alle eisen en u kunt rekenen op snelle service en levering.

Naast het leveren van ICT- hardware en computersystemen zijn wij ook het aanspreekpunt voor de afvoer van gebruikte IT- hardware van scholen en onderwijsinstellingen.

Contacteer RL Networks voor al uw verzoeken of vragen.
Onze gegevens

RL Networks B.V.
Weteringweg 20
2641 KM Pijnacker
The Netherlands
Telefoonnummer
+31-(0)153621420
E-mailadres
info@rlnetworks.com

Copyright 2017 RL Networks B.V | Disclaimer | ISO 9001-2008 gecertificeerd