Over ons

Historie en expertise
RL Networks is opgericht in 1999 en dé expert op het gebied van het leveren van nieuwe en refurbished Cisco, EMC2 , HP, Sun Oracle, IBM, Dell en Juniper. Wij werken met een vast professioneel team met vele jaren ervaring! Met meer dan 14 jaar ervaring in het refurbishen en verkoop van CISCO apparatuur mag u 1e klas apparatuur van ons verwachten, dit uit voorraad geleverd en tegen een scherpe prijs!

Onderscheidende factoren
RL Networks onderscheidt zichzelf van de industrie standaard in kennis, kwaliteit, service, betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Door onze ervaring begrijpen wij uw wensen en behoeften in verschillende situaties, en zijn wij in staat om u geschikt advies te geven.

Kwaliteit
Elk product dat bij ons binnenkomt wordt grondig getest door gecertificeerd personeel. RL Networks heeft voor elk product een geoptimaliseerd proces. Na het proces bevinden de producten zich weer in topconditie volgens de strenge regels van RL Networks! Door onze efficiënte en nauwkeurige processen kunnen wij de kwaliteit van onze producten verzekeren.

Scherpe prijzen
Wij bieden u de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Door het opkopen van nieuwe en refurbished producten kan de prijs van RL Networks tot 75% lager zijn dan de prijs van de fabrikant. Wij leveren u dus een kwalitatief hoog product voor een zo laag mogelijke prijs.

De IT- opkoopservice van RL Networks is altijd geïnteresseerd in het opkopen van uw netwerkapparatuur. Wij bieden u de hoogste waarde voor uw IT- hardware!

Goede service
Het is onze hoogste prioriteit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en ondersteuning te bieden aan uw behoeften. Door het nakomen van afspraken, de juiste adviezen geven en de bereidheid om u zo goed mogelijk te helpen is de service van RL Networks altijd snel, prettig en betrouwbaar.

Snelle levering
RL Networks levert een uitgebreid assortiment routers, switches en netwerkmodules uit voorraad, hierdoor zijn wij in staat om snel te leveren! Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, vindt de orderverwerking plaats en worden de producten direct verzonden. Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levering hebben wij een track and trace-systeem. Met het track and trace-systeem kunt u elke stap van bestelling tot levering volgen.
Onze gegevens

RL Networks B.V.
Weteringweg 20
2641 KM Pijnacker
The Netherlands
Telefoonnummer
+31-(0)153621420
E-mailadres
info@rlnetworks.com

Copyright 2017 RL Networks B.V | Disclaimer | ISO 9001-2008 gecertificeerd